Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

La setmana que coincideixen festes de Sant Roc, la Fira del Llibre i la Gastromarket.

Tot això juntament amb noves exposicions a la sala “Platges de Moncofa” i la Mar de Circ.

L’inici de la “5a Fira del Llibre de Moncofa” aquest divendres i el de les festes de Sant Roc el dissabte marcaran el punt àlgid de “Moncofa Mar d’Activitats”. La Fira del Llibre comptarà amb 18 llibreries i durant els 5 dies en què tindrà lloc es realitzaran contacontes, microteatre, concerts infantils i presentacions de llibres. L’acte inaugural tindrà lloc el divendres a les 19 h amb la presència de l’escriptor Joan Pla que presentarà el seu últim llibre “El fantasma que perdia a els Llençols”.

Durant la inauguració es farà entrega el premi, en la modalitat d’adults, del certamen de narrativa que es va realitzar al X Aniversari del Taller de Narrativa del Col·legi Avel.li Corma. Tot això en el seu actual emplaçament, el passeig marítim del grau de Moncofa, després del gran èxit aconseguit l’any passat i a l’espera comptar amb una important afluència de públic en aquest enclavament al costat del mar.

El mateix dia 11 d’Agost s’inaugurarà una Exposició Col·lectiva a la sala “Platges de Moncofa” a càrrec d’Armando Pons, Vicente Traver Calçada, Isabel Mir i Marta Roselló, sent la directora de l’exposició Gabriela Alemany.

El dia després tindrà lloc el primer bou de les Festes en honor a Sant Roc 2017, un bou de la ramaderia de La Herguijula, al que li seguiran un Samuel flors el dilluns 14 d’agost i 1 Adelaida Rodríguez dissabte 19. No obstant això els tradicionals “bous al carrer” no són l’única cosa de podran gaudir a les festes del grau ja que, entre altres activitats, també destaca el concert homenatge a Camarón (amb el cantaor José “el Fonsi”, la balladora Ana Llopis i el guitarrista Pedro Navarro) el diumenge 13 d’agost, la missa i processó del dia 16, actuacions de “la mar de Circ”, DJ i concerts.

Una altra important novetat en aquestes festes serà la Solmarket que tindrà lloc a la platja de Moncofa, amb música en directe, food trucks i zona de nens, des del 14 al 26, enllaçant ja amb el Moncofa al Carrer (MAC) del 20 al 27 d’agost. Durant el MAC companyies de la talla de Xarxa Teatre, Montserrat Martí Caballé, Tirititantes i La Balduga, convertiran en pura diversió i entreteniment als carrers de la platja de Moncofa.

Per a l’alcalde de la localitat, Wences Alos, “a través d’aquest ampli programa hem aconseguit que, fins a mitjans de setembre, a la platja de Moncofa constantment hagin activitats, per a tots els gustos, de manera que la gent pot venir sabent que sempre hi haurà alguna cosa amb què gaudir “.