Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

L’Ajuntament de Moncofa està procedint a col·locar elements biosaludables en dos dels parcs de la població. És l’inici d’un projecte que pretén ajudar a millorar la condició física de la població local, alhora que proposa gaudir més dels parcs del municipi durant tot l’any.

Per al regidor d’Urbanisme, Pedro Sales: “Es tracta d’una posada en valor dels parcs, a través de les màquines d’exercici, per impulsar l’activitat física i la vida saludable, especialment entre la població més gran de 55 anys. Un projecte del qual este és només el primer pas, que estava al programa de tots els partits polítics, i que a nosaltres ens agradaria desenvolupar com un circuit que unira diversos parcs de la població.”

Amb la finalitat d’aconseguir la major acceptació s’ha consultat l’Associació de Jubilats Belcaire que es va decantar pel Parc de la Bàscula mentre que la ubicació en l’av. Avel·lí Corma ha estat conseqüència d’una proposta del Grup Compromís aprovada de forma majoritària en el Ple de la població.