Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Des d’este mes de juny, els joves de Moncofa ja formen part del programa Jove Oportunitat de l’IVAJ, finançat amb fons europeus.

Este programa va dirigit a joves entre 16 i 21 anys i consisteix en l’orientació tant laboral com educativa per als joves que per alguna raó han abandonat els estudis o a dia de hui encara no han trobat feina. Comptaran amb un coach que els orientarà tant a ells com als pares, amb un seguiment diari. Durant els 100 dies que dura el programa, els joves realitzaran 20 eixides a empreses, on podran entregar els seus currículums i comprovar com funcionen. També està prevista una eixida de convivència de 3 dies amb joves d’altres municipis i moltes activitats més.

Segons les declaracions de la regidora de Joventut, Ana Gracia, “Pensem que este projecte serà un èxit per a la nostra joventut, ja que els servirà de guia a fi d’enfocar de nou el seu futur i sentir que tornen a ser vàlids per a la societat”.