Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El dilluns 8 de juliol va tindre lloc en el Local d’Associacions de Moncofa la inauguració del Curs de Monitor de Temps Lliure de la mà de la directora del Pacte Territorial, Mònica Bou, de la regidora d’Educació, Ana Gracia i de l’empresa Món d´Animació.

Este curs forma part del Pacte Territorial de la Plana Baixa  i Moncofa ha sigut l’elegida per a poder-lo portar a terme. Un curs que ha acollit 35 joves de la comarca.

El curs tindrà una duració de 2 setmanes, del 8 al 19 de juliol, en horari intensiu de 9:00 a 20:00 h.

Segons paraules de la regidora d’Educació, Ana Gracia: “Hem de donar les gràcies al Pacte Territorial per haver apostat per Moncofa per a la realització d´este curs que en la primera setmana va omplir les 35 places disponibles. Des de l’Ajuntament hem facilitat tots els mitjans necessaris i els que ens han demanat a fi que estos 35 joves puguen rebre la formació necessària. Esperem que tots ells puguen treballar en breu gràcies a la realització d’este curs”.