Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • José Mª Andrés: “Apel·lem a la responsabilitat i solidaritat de tots els veïns”

L’Ajuntament de Moncofa demana màxima solidaritat i responsabilitat a tots els veïns i visitants del municipi per a evitar la propagació de la pandèmia del coronavirus ara que està en un dels moments de major índex de contagi des de fa un any.

Precisament, la Policia Local de Moncofa ha imposat este cap de setmana 9 denúncies arran de les noves normes més restrictives per part de la Generalitat. Durant tot gener han sigut 37 les denúncies interposades, mentre que en 2020 se’n van posar unes 250 per saltar-se les normes i resolucions aprovades per a evitar el contagi pel covid.

José María Andrés, primer tinent alcalde de Moncofa i responsable de Seguretat Ciutadana, ha demanat “que ningú se salte les mesures que s’han aprovat per a combatre esta onada de contagis. Demanem solidaritat a tots i que complisquen totes les normes per a tractar de deixar arrere al més prompte possible esta pandèmia. No volem haver d’aplicar sancions, ni podem, ni volem haver de posar un policia a cada casa, per això és fonamental apel·lar a la responsabilitat individual i a la consciència de cada veí perquè complisquen les normes i poder protegir a tots els que tenim al nostre voltant”.

D’altra banda, José Mª Andrés ha volgut “agrair a la Policia Local i a totes les forces de seguretat el seu treball i dedicació per estar alerta i informar a tota la gent perquè complisquen totes les normes. La Policia Local i tots a l’Ajuntament de Moncofa estem treballant per la seguretat de tots els veïns, per a la qual cosa és fonamental que estiguen molt sensibilitzats i eviten saltar-se les restriccions fixades tant pel Govern nacional com per l’autonòmic”.