Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

-Moncofa Inaugurarà el camp el proper 13 de desembre
L’Ajuntament de Moncofa ha signat la recepció de les obres d’instal·lació de gespa artificial al camp de futbol municipal. Aquesta mateixa setmana s’ha signat l’acta de recepció del camp de futbol, després que les obres hagin finalitzat recentment i amb la total satisfacció dels tècnics de la corporació. “Per fi els equips de la localitat i els veïns comptaran amb les instal·lacions que es mereixen” assegura l’alcalde Wences Alós.
Un cop clara la finalització de les obres s’ha fixat la data de la seva inauguració, que serà el proper dimarts 13 de desembre i per a la qual s’ha convidat al president de la Diputació, Javier Moliner, a l’Alcaldessa de la Vall d’Uixó Tania Banys i l’alcalde de la Llosa, Ximo Llopis, a més a representants de totes les associacions de la localitat.
Recordar que l’obra cofinançada per la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Moncofa i mentre s’ha realitzat els equips de Moncofa han jugat en les poblacions veïnes, el Moncofa Futbol Club a La Vall d’Uixó i el Platges de Moncofa Club de Futbol en la Llosa.
El Regidor d’Esports, José María Andrés assegura “ens omple d’orgull que tots els nens i grans puguin gaudeixes d’unes instal·lacions de la més alta qualitat i ha estat possible gràcies a l’esforç de tots”.