Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • Es constata un augment continuat de les places turístiques
  • Wences Alós Valls: “Les condicions del municipi i els serveis que oferim garanteixen una alta qualitat de vida”

Moncofa està sabent adaptar-se a la nova realitat del panorama turístic, tant pel que fa a condicions de vida per als visitants com la seguretat sanitària, i este fet l’està consolidant com a referent turístic en el sud de la província de Castelló. La prova és que ja disposa de 2.232 llits turístics tant en habitatges per a visitants com en els dos càmpings.

Així ho ha explicat l’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, després de rebre el certificat de la Direcció General de Turisme de la Generalitat, que ha constatat l’augment de fins a 2.232 llits turístics. Estos corresponen a 1.065 concentrats en els dos càmpings, així com altres 1.167 places addicionals concentrades en les 241 residències turístiques, tal com ha certificat l’administració dependent de la Generalitat l’última setmana d’abril.

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha celebrat que “el municipi s’està convertint en un referent turístic, amb un augment continuat de llits turístics durant els últims anys. L’evolució dels llits turístics ha anat creixent els últims anys”.

L’alcalde de Moncofa ha assegurat que “el millor de tot és que no sols creixem com a municipi de residència turística per a famílies, sinó que també estem creixent com a municipi per a atraure famílies que busquen assentar ací la seua primera residència. No sols es limita a la residència turística, sinó cada vegada més som una localitat en la qual s’està fixant la gent per a residir tot l’any gràcies a la seguretat que aportem i les condicions del municipi, i dels serveis que ofereix l’ajuntament, que garanteixen una alta qualitat de vida, cosa que cada vegada valoren més les famílies”.

Moncofa frega els 7.000 veïns

Wences Alós Valls ha assegurat que “este significatiu augment d’habitants és una satisfacció i la constatació que l’equip de govern està fent les coses bé. Moltes persones d’altres llocs volen vindre a viure a Moncofa perquè oferim millors serveis i ajudem a generar més oportunitats laborals per a llaurar-se un futur”.

L’alcalde també posa en valor el treball que està fent “tota la gent que treballa a l’Ajuntament per a fer del municipi un entorn segur on viure, sobretot en un moment tan complicat com l’actual”.

Wences Alós Valls ha explicat que “continuem treballant dia a dia per a millorar els serveis per a tots els veïns i que puguen gaudir d’una millor qualitat de vida”. Precisament, en esta línia, l’alcalde de Moncofa insisteix que és fonamental comptar amb uns serveis sanitaris de qualitat, “cosa que en estos moments no està garantint la Generalitat, amb les seues retallades a Moncofa”.