Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • Gràcies a esta donació, el centre educatiu podrá sufragar el cost de material escolar d´Infantil i evitar que les famílies l´hagen de pagar

 L’Ajuntament de Moncofa donarà 2.500 euros en folis al CEIP Avel·lí Corma per a ajudar en el funcionament del curs escolar. Així, gràcies a esta donació, el centre educatiu podrà sufragar el cost del material escolar que necessiten els cursos d’Infantil per a realitzar els projectes de treball i no l’hauran de pagar les famílies dels escolars.

La regidora d’Educació, Ana Gracia, ha explicat que “sabem que amb esta aportació no estem salvant a ningú, però és una manera de contribuir entre tots a la bona marxa del curs i evitar eixe pagament per part de les famílies. Estem passant per una situació complicada, moltes famílies poden veure’s en dificultats i des de l’Ajuntament estem bolcats a ajudar amb tots els nostres recursos perquè la situació millore”.

Cal tindre en compte que la col·laboració de l’Ajuntament amb el centre educatiu és una constant amb la condició de contribuir al millor funcionament del col·legi. “Si sempre és necessari ajudar, en la situació que estem vivint tots ho és encara més”, ha conclòs la regidora.