Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • L’alcalde, Wences Alós Valls, i la regidora de -educació, Ana Gràcia, visiten les instal·lacions i protocols de seguretat en el funcionament de centre
  • “Ajudem a dotar amb més mitjans aquesta tornada a les aules tan delicada per a tots els joves i famílies de Moncofa”

 

Moncofa, 4 de setembre de 2020.– L’Ajuntament de Moncofa contribueix a un inici de curs segur a l’IES Gilabert de Centelles de Nules amb la donació de material de prevenció. Així, el consistori va a donar a centre 100 màscares reutilitzables d’adults, 20 jocs de màscares reutilitzables per a menors, 10 polvoritzadors format petit, 5 polvoritzadors format gran, 2 garrafes de 5 litres de gel hidroalcohólico, 12 ampolles de 500 ml de gel hidroalcohólico i 6 contenidors de 60 litres amb pedal.

 

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, i la regidora d’educació Anna Gràcia Vilalta han visitat costat de l’adreça de l’institut les instal·lacions de centre. Allà ha pogut conèixer en primera persona els protocols de seguretat que es van a aplicar en el dia a dia d’aquest nou curs lectiu per al millor i més segur funcionament de centre.

 

“Des de l’Ajuntament de Moncofa seguim bolcats amb dedicar tots els nostres recursos a la màxima prevenció i seguretat dels nostres veïns. Sabem que és un inici de curs delicat, tots estem preocupats, i per això ajudem a dotar amb més mitjans aquesta tornada a les aules tan delicada per a tots els joves i famílies de Moncofa “, ha explicat Alós Valls.

 

 

En aquest sentit, el primer edil ha incidit que “anem a seguir de prop l’evolució de el curs, i estarem al costat de les famílies per ajudar a que aquesta tornada a les aules i a la normalitat sigui el millor possible per a tots”.

 

Cal recordar que l’Ajuntament de Moncofa ha aplicat millores notables en l’inici de curs escolar en el propi municipi amb l’increment de neteja i desinfecció al CEIP Avel·lí Corma i en les aules de l’Escola Matinera, així com amb l’ampliació de aquestes últimes.