Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

L’ajuntament de Moncofa continua amb els treballs de reparació i reforma del local de jubilats La Murà. Durant l’últim any l’ajuntament ha realitzat una sèrie de reformes al local de jubilats, aquestes reformes i reparacions atenen les sol·licituds realitzades per la recentment incorporada nova junta directiva de l’Associació de Jubilats i Pensionistes Belcaire, i han consistit des de la reparació de rajoles solts dels sòls, ajustos en finestres que no tancaven, modificacions en l’enllumenat buscant una major eficiència i major estalvi energètic, reparació de goteres, i altres relacionades amb la seguretat dels usuaris.
L’estat d’abandó a què estava sotmès l’edifici, edifici relativament nou, havia provocat no només el deteriorament del propi edifici sinó també del seu mobiliari i que, en alguns casos, va haver de ser retirat. Aquest equip de govern res mes assabentar-se de la situació, es va posar mans a l’obra, per acabar amb aquestes deficiències i arribats a aquest punt l’associació de jubilats ha trasllat una millora, consistent en instal·lar una nova porta que s’instal·larà durant aquest mateix mes d’agost.