Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • L´Ajuntament recorda a penyes i colles la prohibició d´obrir casals i l´obligació d´extremar la prevenció anti-COVID-19
  • Alós Valls: “Les circumstàncies manen i exigeixen màxima precaució, esperem que l´any que ve les puguem tornar a celebrar”

 L’Ajuntament de Moncofa commemorarà les festes patronals de Sant Antoni recordant els actes celebrats altres anys, en senyal de respecte i promoció de la cultura i costums del municipi. Així, des del diumenge 4 d’octubre, Dia del Patró, i fins al dilluns dia 12, Dia de la Mare de Déu del Pilar, es retransmetran per televisió els esdeveniments d’altres anys i únicament tindran lloc les celebracions religioses amb les limitacions que exigeix la normativa.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “tal com ja hem fet amb la resta de festivitats en el nostre municipi, les festes patronals no seran una excepció. Les circumstàncies manen i exigeixen màxima precaució, esperem que l’any que ve puguem tornar a celebrar i commemorar com mereixen les nostres tradicions i les nostres festes”.

En eixe sentit, l’Ajuntament recorda a penyes, colles, veïns i veïnes que està totalment prohibit obrir casals, a més de l’exigència del compliment de la normativa de prevenció vigent i vetlar per la salut de tots els veïns de Moncofa. “Junts podrem superar la pandèmia sanitària de la COVID-19”, ha indicat l’alcalde.

La regidora de Festes, Mª Teresa Alemany, ha explicat que “ateses les circumstàncies actuals no podem celebrar actes multitudinaris ni posar en risc la salut de ningú. Cal recordar també a les penyes, colles i veïns del municipi que siguen responsables y esperem que l’any que ve tornem a la normalitat amb les nostres festes i la nostra cultura”.