Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • L’Ajuntament prepara un complet programa d’activitats i col·locarà la bandera multicolor en l’ajuntament i les platges

 L’Ajuntament de Moncofa commemorarà el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI amb l’objectiu de reivindicar els drets de les persones del col·lectiu LGTBI i visibilitzar totes les realitats, i per la inclusió real de totes les persones.

Així, el consistori ha preparat un complet programa d’activitats que manifestaran el suport de la institució a la diversitat. Entre els actes més destacats, la hissada de banderes multicolor en les platges i en l’ajuntament de Moncofa. També, coincidint amb l’efemèride del 28 de juny, es procedirà a la lectura d’una declaració institucional per part de l’alcalde de la localitat, la regidora d’Igualtat i els portaveus dels partits en l’oposició. A més a més, es realitzaran accions en les xarxes socials amb la difusió d’un documental en defensa dels drets del col·lectiu LGTBI i es pintarà un banc multicolor per a instal·lar-lo a la plaça de la Constitució en senyal d’inclusió real de totes les persones i per la visibilització de la diversitat.