Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • L´Ajuntament realitza el tradicional acte institucional enfront de l´estàtua de Jaume I en la plaça Pla del municipi

L’Ajuntament de Moncofa ha commemorat el 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana amb un acte institucional que ha tingut lloc enfront de l’estàtua de Jaume I situada en la plaça Pla del municipi.

L’alcalde, Wences Alós Valls, ha destacat en la seua intervenció que “enguany celebrem un any més el dia dels valencians, el 9 d’Octubre, encara que tots tenim clar que enguany no serà un any més. La pandèmia està colpejant no sols a la Comunitat Valenciana sinó al món sencer. La Covid-19 està demostrant ser una malaltia que apareix davant el menor descuit i està succeint en poblacions en les quals aparentment està baix control i veiem com es pot disparar en uns dies”.

Així, el primer edil ha posat en valor la importància de “extremar les mesures de prevenció i sanitàries, tots junts hem de lluitar contra l’expansió d’aquesta malaltia. Les administracions de manera coordinada i els ciutadans tenint en compte i extremant les recomanacions. Estic convençut que eixirem reforçats d’aquesta situació”.

Posada en valor de la cultura i les tradicions

L’alcalde de Moncofa ha destacat l’esforç de l’Equip de Govern Municipal per preservar la cultura, tradicions i història de Moncofa. Un esforç que es materialitzarà en la pròxima obertura del Museu d’Història i Etnològic de Moncofa (MHIEM).

“Aquest projecte, igual que la lluita contra la Covid-19, ha de ser un projecte de l’esforç de tots, i junts aconseguirem fer del nostre poble un lloc millor del que rebem dels nostres avantpassats”.