Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El dia 31 de gener, Dia Internacional de l´Arbre, l´Ajuntament ha organitzat una activitat conjunta com ha sigut la de plantar 33 arbres amb la col·laboració dels alumnes del Taller Et Formem i Centre Verd,  juntament amb els alumnes de 3r i 4t del CEIP Avel·lí Corma.

L´activitat ha començat a les 10:00 del matí en la zona de les pistes de tenis, on 100 alumnes de l’escola han plantat 33 arbres de 7 espècies diferents, com plataners, magraners, ginkgos, etc.

Segons ha comentat la regidora d´Educació, Ana Gracia: “Des de les regidories d´Educació i d’Agricultura hem volgut fer un acte on els xiquets i xiquetes han pogut realitzar una activitat que durarà per molts anys en el municipi, com ha sigut el fet de plantar 33 arbres, els quals han sigut batejats també pels mateixos alumnes”.