Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • La línia donarà servei en horari nocturn
  • Es posarà en funcionament el dissabte dia 20

L’Ajuntament de Moncofa aposta pel transport públic amb el seu nou servei nocturn. La línia, igual que la de Platges de Moncofa que uneix totes les platges de la localitat amb el poble,  començarà a realitzar el seu primer servei aquest dissabte 20 de juliol.

Este recorregut es repetirà durant el mes d’agost, en les nits en què es realitze algun gran esdeveniment que atraga la joventut. L’eixida serà a les 21.30h des de la platja de L’Estanyol – platja Camí Cabres- Moncofa- Platges de Moncofa i la tornada a la 01.30h des de la parada de l’ermita.

Per a la regidora de Transport i Mobilitat Urbana, M. Carmen Ferri: “És molt important continuar fomentant el transport públic entre els nostres veïns, sobretot entre la gent jove; creiem que tindrà una bona acollida entre ells i també pels seus pares, ja que els aportarà la tranquil·litat que els seus fills no hagen de conduir cap vehicle per a tornar a casa quan isquen de festa”.