Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El pròxim 28 de març a les 15.30 els alumnes de tercer i quart de primària del CEIP Científic Avel·lí Corma de Moncofa gaudiran d’una classe magistral impartida per l’autor Pedro Cifuentes.

Entre els còmics publicats per este autor trobem Historia del arte en còmic vol. 01., Agents de la historieta i l’espasa de Roger de Flor i La aventura de los objetivos de Desarrollo Sostenible en Educación Secundaria. Actualment és professor de Ciències Socials en l’IES Miquel Peris i Segarra del Grau de Castelló on imparteix classes d’una forma original, a través del còmic. Podem conéixer més sobre la seua metodologia a través del seu blog http://pizarracongarabatos.blogspot.com/.

Des de l’Ajuntament de Moncofa volem agrair esta visita per part de Pedro Cifuentes als nostres alumnes i apropar-los així el món del còmic.