Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

• El consistori distribueix cartells i triptics amb missatges de conscienciació per al cumpliment de les normes de seguretat
• Alós Valls: “És una part fonamental de la nostra població, perqué no sols perilla la seua salut sinó que poden ser transmissors fatals de la malaltia per a familiars i entorn”

L´Ajuntament de Moncofa ha llançat aquest cap de setmana una campanya de conscienciació i sensibilització específicament dirigida als joves del municipi pel compliment de les principals normes de seguretat anti Covid-19. Amb el lema ‘Els joves de Moncofa som responsables’, amb aquesta campanya el consistori pretén que aquest col·lectiu poblacional se sensibilitze i seguisca els principals consells per a evitar brots de la Covid-19 a Moncofa.
L’alcalde, Wences Alós Valls, ha explicat que “des de l’Ajuntament estem abastant tots els sectors poblacionals, bolcant tots els nostres esforços a millorar la seguretat dels nostres veïns i visitants. En aquest cas, volem conscienciar a un sector poblacional tan important com són els nostres joves, perquè a més de posar en risc la seua salut amb conductes inadequades poden convertir-se en un transmissor fatal per als seus familiars i amics. Entre tots hem d’eixir d’aquesta situació, i des de les institucions tots els missatges de sensibilització que puguem llançar són pocs”.
En els cartells, sobre una imatge de joves a la platja poden llegir-se les normes principals de prevenció anti Covid-19 com són: mantingues la distància de seguretat; no t’oblides de la màscara i utilitza-la; confia en les teues amistats però no en la idea que estàs lliure de contagis i propagació de la Covid-19; no compartisques res amb ningú (ni gots ni botelles); queda’t a casa si et sents malament; si et cuides a tu ens cuides a tots; sí que podem quedar però en espais oberts i a l’aire lliure; no faces cas de rumors, informa’t de fonts fiables.
Per a la Regidora de Festes i Joventut, María Teresa Alemany “en aquests moments en el qual la malaltia aquesta incidint en la població més joves hem de conscienciar-los de la necessitat de prendre mesures preventives”.
Cal tindre en compte que aquesta campanya se suma als missatges contínuos de prevenció que està difonent l’Ajuntament de Moncofa a través de tots els seus canals de comunicació institucional i cartells informatius distribuïts pel municipi: platges, instal·lacions públiques, parcs infantils, etc.
Destacar la col·laboració en la campanya de la reina de les Festes, Clara Diago, la reina i cort del pròxim any i altres joves de la localitat.