Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • El consistori realitzarà esta entrega coincidint amb el repartiment de menjar de Banc d’Aliments el 26 i 27 d´octubre
  • Alemany Rios: “En l’eixida d’esta greu crisi sanitària no ens deixarem a ningú pel camí, eixirem junts d’esta situació”

 L’Ajuntament de Moncofa repartirà mascaretes homologades els dies 26 i 27 d’octubre coincidint amb el repartiment d’aliments que té previst realitzar el Banc d’Aliments a persones en risc d’exclusió social del municipi. Amb això, el consistori torna a posar de manifest l’esforç que està realitzant per a dotar dels màxims recursos a la població per a afrontar la crisi sanitària generada per la covid-19.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha assegurat que “treballem per a eixir endavant d’esta situació greu, i en esta eixida no ens deixarem a ningú pel camí, eixirem junts d’esta crisi, i continuarem ajudant a tots els veïns, especialment els que compten amb més dificultats econòmiques per a comprar el material bàsic de protecció”.

La regidora de Serveis Socials i Dependència, Mª Teresa Alemany Rios, ha explicat per la seua part que “estem bolcant els nostres recursos en la prevenció, atenent a tots els col·lectius més vulnerables del nostre municipi per a ajudar a eixir junts d’esta situació amb la mínima afecció possible. Per això, a totes les famílies que vinguen a recollir els aliments els entregarem estes mascaretes homologades”.