Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • Ana Gracia: “Estem molt sensibilitzats i tractem de posar els mitjans perquè els xiquets i xiquetes tinguen clar que tots som iguals”
  • Lola Alós: “Moltes de les activitats contra la violència de gènere estan dirigides específicament a la joventut”

L’Ajuntament de Moncofa ha decidit aprofitar enguany el tradicional repartiment d’agendes entre l’alumnat que comença el curs en Primària per a sensibilitzar-los en favor de la igualtat. D’esta manera, les agendes estan inspirades en els dibuixos contra la violència de gènere i en favor de la igualtat que van realitzar el passat curs.

Es tracta d’una iniciativa conjunta impulsada per les regidories d’Educació i d’Igualtat que dirigeixen Ana Gracia i Lola Alós respectivament. De fet, s’han encarregat elles de fer el repartiment entre l’alumnat de l’escola de Moncofa, i han estat xarrant i interessant-se pel seu inici de curs.

Ana Gracia, regidora d’Educació, ha assegurat que “tots a l’Ajuntament estem molt sensibilitzats davant d’este problema i tractem de posar tots els mitjans al nostre abast perquè els xiquets i xiquetes s’eduquen i tinguen clar des de l’inici que tots som iguals, tenim els mateixos drets i hem de ser tractats igual sense importar l’orientació sexual, el nostre color de pell o la nostra cultura”.

Per part seua, Lola Alós, regidora d’Igualtat, ha explicat que “des de l’equip de Govern hem volgut col·laborar amb Educació per a aprofitar el tradicional repartiment d’agendes com una acció de sensibilització entre els xiquets i xiquetes del poble. De fet, moltes de les activitats que organitzem des de l’Ajuntament de Moncofa per a fomentar la igualtat i combatre la violència masclista van dirigida específicament a joves”.