Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • José Mª Andrés : ” Invertirem 27.398,15 €, dels quals 16.438,89 € seran a través d’una subvenció que ha sol·licitat el consistori 

 

Moncofa , 25 d’agost de 2021.– L’Ajuntament de Moncofa escometrà aquest any les obres per millorar l’estat i el funcionament de lséquia de pluvials del Camí Escorchador amb l’objectiu de garantir una adequada evacuació de l’aigua procedent de la pluja. Per a això invertirà els 27.398,15 €, dels quals 1 6.438,89 € seran sufragats per la Direcció General de l’aigua de la Conselleria d’Agricultura d’una línia de subvencions per a obres destinades a l’ proveïment d’aigua, sanejament i defensa contra inundacions.

José María Andreu, primer tinent d’alcalde de Moncofa , ha assegurat que “aquesta nova ajuda que ha rebut l’Ajuntament de la Generalitat és fruit de l’intens treball dut a terme pel consistori . Aquesta intensa i eficaç tasca ens està permetent accedir a moltes ajudes en competència directa amb altres ajuntaments, que a l’hora de la veritat estan beneficiant als veïns de la vila. En aquest cas són 16.438,89 € els que ens han concedit i que invertirem immediatament en les obres d’aquesta sèquia tan important per al municipi “.

Cal tenir en compte que es tracta de la sèquia que va pel Camí Escorchador , que és una sèquia per evacuar aigües pluvials del municipi. Es troba en molt mal estat i l’Ajuntament de Moncofa tenia decidit emprendre la seva reparació, de manera que ha estat molt útil accedir a aquesta ajuda que ens han concedit.