Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • És la segona ocasió en què el consistori distribueix estos lots per a ajudar a tots els establiments de la localitat

L’Ajuntament de Moncofa reforça el suport al comerç i l’hostaleria local a través del repartiment massiu de material de prevenció anti-COVID-19 que realitzarà a tots els establiments del municipi. Així, el consistori ha començat este dijous el repartiment en els comerços de la localitat amb la condició d’ajudar-los en el seu treball diari d’atenció als clients amb les mesures de precaució anti-COVID-19. Un lliurament que també realitzarà als negocis d’hostaleria quan puguen reprendre l’activitat.

Així, cada lot de material anticovid-19 de l’Ajuntament per al comerç local consta d’una garrafa de desinfectant de 5 litres, dos envasos dispensadors de gel hidroalcohòlic de 500 mil·lilitres, un envàs de hidrogel d’1 litre, a més de dos envasos de desinfectant de 750 ml, una caixa de 50 mascaretes quirúrgiques i cinc mascaretes reutilitzables amb el lema ‘Comerç Local Moncofa’.

La regidora de Comerç, Mª Dolores Alós, ha assegurat que “sabem que amb estes accions no estem salvant a ningú, però sí que volem fer tot els possibles per ajudar el nostre comerç i la nostra hostaleria, que se senta secundat pel seu Ajuntament, i que sàpien que som molt conscients de l’esforç que estan fent per tirar avant el seu negoci”.

Cal tindre en compte que el suport de l’Ajuntament de Moncofa al comerç local ha sigut constant especialment en estos mesos de pandèmia, amb l’articulació de les ajudes a autònoms afectats per la COVID-19, l’articulació de diverses campanyes de promoció i suport, i el repartiment de material de prevenció anti-COVID-19.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “som molt conscients de la complicada situació que viu el nostre comerç i la nostra hostaleria, i estem bolcats a ajudar-los a eixir d’esta crisi. La xarxa de comerços i hostaleria del nostre municipi és molt important, i amb estos lots anti-COVID-19 volem contribuir a estalviar-los eixe cost en les mesures que han hagut de posar en marxa per a adaptar el funcionament dels negocis a esta nova normalitat. És la segona ocasió que ho fem de manera massiva, i continuarem estant al seu costat per a intentar tirar avant”.