Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • Lola Alós: “Estem tot l’any col·laborant amb el xicotet empresariat i el comerç per a ajudar-los a vendre més”

L’Ajuntament de Moncofa ha programat la Fira d’Estiu este cap de setmana amb l’objectiu de dinamitzar els comerços locals i promoure més vendes aprofitant l’arribada de milers de visitants en este mes de juliol. Comerços Moncofa ha organitzat esta fira que se celebrarà des del divendres 16 fins al diumenge 18 de juliol, de 19.00 a 24 hores en l’avinguda Mare Nostrum, a la platja de Moncofa.

S’han inscrit un total de 12 establiments comercials que venen tot tipus de productes com roba, complements, llepolies, productes de decoració, etc. El programa infantil d’activitats serà a càrrec d’Harlequin.

Lola Alós Gil, regidora de Comerç, ha assegurat que “estem tot l’any planificant fires comercials per a ajudar el nostre comerç i el xicotet empresariat a vendre més, davant una situació tan complicada com l’actual. La fira es farà respectant totes les mesures de seguretat sanitària per a garantir que els veïns i veïnes i visitants puguen fer les compres de manera segura”.

Cal recordar que l’Ajuntament de Moncofa, que dirigeix Wences Alós Valls, està organitzant tot tipus d’accions comercials i també lúdiques que amb la tornada de “Moncofa Mar d’Activitats” ajudaran els bars, restaurants i els comerços de la localitat a millorar els seus ingressos.

Dinamització de l’economia respectant les mesures de seguretat

Això sí, l’Ajuntament de Moncofa, a més de posar totes les mesures al seu abast perquè es puga participar en totes les activitats programades d’una forma segura, també ha insistit que els veïns i els visitants continuen mantenint una actitud prudent per a evitar que l’afluència de més gent puga suposar un major risc de contagi pel coronavirus.