Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • Alós Valls: “Ens hem reunit amb responsables sanitaris perquè les vegen i facilitar-los tot el que puguen necessitar”

L’Ajuntament de Moncofa ha posat a la disposició de les autoritats sanitàries dos locals municipals per al moment en què la localitat haja d’acollir vacunacions massives. Ha sigut el mateix alcalde, Wences Alós Valls, el que ha posat estes instal·lacions a la disposició de la Generalitat durant la visita d’este matí. Visita en què que Miquel Rovira, gerent del Departament de Salut de l’Hospital La Plana, i María Dolores Mechó, cap de la Zona Bàsica de Nules han visitat les instal·lacions.

Wences Alós Valls ha assegurat que “concretament es tracta del local polifuncional i del poliesportiu, ja que per les seues característiques estos espais podrien resultar òptims per a realitzar este tipus de vacunacions”. En esta línia, l’alcalde de Moncofa ha explicat que “l’Ajuntament de Moncofa ha mostrat la seua total predisposició a facilitar l’ús dels dos locals dins de la campanya de vacunacions durant la reunió que hem mantingut perquè veren les instal·lacions i facilitar-los tot el que puga fer falta”.

L’alcalde de Moncofa recorda que, malgrat les vacunacions, és necessari que tota la població continue sent molt prudent adoptant totes les mesures de prevenció necessàries. Això és especialment important de cara al cap de setmana, quan hi ha més opcions que es produïsquen reunions i contactes massius en l’àmbit familiar i social.

Igualment, l’Ajuntament manté el seu protocol de prevenció actiu, prestant especialment atenció a les persones més vulnerables.

Mª Carmen Ferri, regidoral de Sanitat, assegura que “l’Ajuntament de Moncofa no volem que ningú es quede sense protecció i hem oferit la nostra màxima col·laboració i tots els mitjans que puguem aportar perquè la vacunació es realitze el més ràpid possible i amb les majors garanties”.

Cal recordar que hui divendres finalitza el termini perquè puguen fer la seua sol·licitud tots els que s’hagen vist perjudicats per les mesures de confinament, en la web de l’Ajuntament de Moncofa.