Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • Lola Alós: “Volem que la gent aprofite per a comprar en els comerços locals i així dinamitzar l’economia del municipi”

 L’Ajuntament de Moncofa ha organitzat per al cap de setmana la Fira Nadalenca a la plaça Constitució amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat en estes dates festives i les vendes en els comerços locals. Organitzat per Comerços Moncofa i, al costat de l’Ajuntament, amb la col·laboració de Protecció Civil, s’inaugurarà este dissabte 18 de desembre a les 12 hores a la plaça de la Constitució, enfront de l’ajuntament.

L’horari d’obertura serà els dies 18 i 19 de desembre, d’11 a 14 hores i de 17 a 21 hores. Està prevista la instal·lació de castells inflables i els locals que participen en esta iniciativa són Ca La Iaia, Un Món d’Arbres, La Boutique de Daniela, La Xurreria, Gats i Gossos sense Sostre i L’Univers dels Xuxes.

Lola Alós, regidora de Comerç, ha assegurat que “en l’equip de govern estem impulsant totes les iniciatives al nostre abast perquè volem que la gent aprofite estes festes nadalenques per a comprar en els comerços locals i així dinamitzar l’economia del poble”.

L’Ajuntament de Moncofa, que lidera Wences Alós Valls, vol que durant estes festes es recupere l’activitat als carrers perduda, mantenint les mesures de prevenció de contagis. Per això està repartint lots covid en mercats, comerços i establiments situats en el municipi per a ajudar a previndre el contagi del coronavirus durant esta campanya de Nadal, en la qual es preveu un augment de moviment social i d’assistència als comerços del poble per a realitzar les compres de cara a les festes.

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha explicat que “davant el recent augment de contagis tant a nivell global com local, i tractant de vetlar per la seguretat sanitària tant dels veïns com dels mateixos comerciants, distribuirem en cadascun dels establiments oberts al públic un lot covid similar als que vam repartir durant l’any passat”.

Una intensa agenda d’activitats fins al final de Nadal

Cal tindre en compte que l’Ajuntament de Moncofa ha organitzat una intensa i entretinguda agenda d’activitats perquè els veïns del poble i els visitants puguen celebrar les diferents festes que arriben fins al 6 de gener. Per a això hi ha previstos nombrosos actes dedicats als xiquets i els joves, però també molts de caràcter comercial per a facilitar les compres en els comerços locals i  ajudar el teixit empresarial, especialment les pimes i autònoms.