Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • José Mª Andrés: “Estes obres d’asfaltat estan dins del nostre treball de microurbanisme per a millorar els serveis”

L’Ajuntament de Moncofa està escometent en estos moments unes obres d’asfaltat amb l’objectiu de millorar la interconnexió urbana entre les urbanitzacions i el barri antic del litoral. Aprofitant la necessitat de millorar les voreres, que estaven deteriorades, les màquines es troben ara mateix asfaltant un tram que millorarà la mobilitat urbana en la interconnexió entre una avinguda amb dos carrers que no estaven connectats.

José María Andrés, tinent alcalde de l’Ajuntament de Moncofa, ha assegurat que “això millorarà la mobilitat urbana en el municipi, especialment en la zona de platja, ja que connectarà les noves urbanitzacions amb el barri antic de la platja, en la zona de primera línia. Això permetrà millorar el trànsit i ajudar al fet que siga més fluid, especialment pensant en la major afluència de vehicles a l’estiu. Seguim en la línia del microurbanisme, de les xicotetes actuacions que milloren sensiblement tant els serveis com la qualitat de vida dels nostres veïns”.

Cal recordar que l’Ajuntament de Moncofa, que dirigeix Wences Alós Valls, té previst invertir en 2021 mig milió d’euros en obres per a millorar les infraestructures i el ferm dels carrers del municipi, un treball que ha mantingut especialment actiu a l’actual equip de govern del municipi després que fa ja quasi sis anys assumira la gestió del consistori. Este treball impulsat també des de l’àrea d’Urbanisme, que dirigeix el regidor Pedro Sales, s’ha anat intensificant per a pal·liar les necessitats històriques del municipi.

Reforç amb els tallers d’ocupació

Estos treballs de millora en l’accessibilitat de les voreres s’estan  reforçant amb els tallers d’ocupació. Des que van començar els treballs a final d’any, fins a 25 veïns i veïnes del poble que estaven en situació de desocupació s’estan encarregant de millorar els serveis del municipi, amb un important avanç tant en els treballs de millora de les zones verdes de la població, així com en l’accessibilitat de les voreres gràcies a l’activitat generada pels tallers d’ocupació.