Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

CITA PRÈVIA:

Com reservar Cita Prèvia? Videotutorial

 
Enllaç directe a Cita Prèvia Click ací

CERTIFICAT DIGITAL

El Certificat d’Usuari és un document digital que conté, entre altres, les seues dades identificatives. Així, el Certificat d’Usuari li permet identificar-se en Internet i intercanviar informació amb altres persones amb la garantia que només Vosté i el seu interlocutor poden accedir a ella.

Per a què serveix un Certificat Digital?

El Certificat d’Usuari li permetrà realitzar tràmits de manera segura amb l’Administració Pública a través d’Internet. Gràcies al seu Certificat d’Usuari podrà oblidar-se de desplaçaments i esperes innecessàries. L’Administració Pública en Internet és àgil i eficaç.

Els certificats reconeguts de ciutadà emesos es poden utilitzar per a:

  • firmar signar de manera segura qualsevol tipus de document electrònic inclosos els missatges de correu electrònic.
  • monigote La identificació d’usuaris davant serveis telemàtics de l’Administració Pública i les entitats privades.Alguns exemples d’ús són la Seu Electrònica de l’Agència Tributària, la Seu Electrònica de la Seguretat Social, la Seu Electrònica del Cadastre, la Seu Electrònica Generalitat, etc.

Què necessite per a utilitzar un Certificat d’Usuari?

El certificat d’Usuari s’utilitza a través del seu propi navegador, no sent necessària la instal·lació de cap programa addicional. A més, és gratuït.

On demane el Certificat Digital?

En l’Oficina d’Atenció al Contribuent (O.A.C) de l’Ajuntament, mitjançant la concertació de CITA PRÈVIA, en la qual es procedirà a la identificació del sol·licitant. L’emissió del certificat digital és presencial i el seu tràmit no porta més de 10 minuts.

Com m’instal·le el Certificat Digital en el meu ordinador? Clic en l’enllaç

PASSOS A SEGUIR