Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • Els preus de concessió oscil·len entre els 447,82 i 877,13 euros per un període de cinc anys prorrogables a cinc més
  • Alós Valls: “Tenim estes instal·lacions modernes i cèntriques i continuem treballant perquè s´aprofiten al màxim pels veïns de Moncofa”

L’Ajuntament de Moncofa ha tret a licitació les parades del mercat municipal com a mostra de suport i impuls a l’activitat del comerç local. Cal tindre en compte que esta infraestructura va obrir les portes l’any 2016 i actualment compta amb tres parades de venda obertes i una cafeteria.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “s’han licitat un total de nou parades de venda, amb un cànon que va des dels 447,82 euros als 877,13 euros anuals, alguns d’ells amb zona de magatzem annexa”. En eixe sentit, Lola Alós, regidora de Comerç, ha assegurat que “des de l’Ajuntament de Moncofa posem tots els recursos a favor de l’impuls del comerç local, perquè entenem que és una part fonamental de l’economia del nostre municipi i de dinamització de l’activitat del centre de Moncofa. Tenim estes instal·lacions noves, cèntriques i modernes, i ens bolcarem perquè s’aprofiten al màxim pels veïns i veïnes de Moncofa”.

Cal assenyalar que el termini de concessió és de cinc anys prorrogables per cinc més. Les persones interessades tenen un mes per a presentar les ofertes.