Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • Lola Alós: “Ajudem l’hostaleria alhora que posem en valor este estiu els espais més emblemàtics del poble”

L’Ajuntament de Moncofa distribuirà estovalles individuals d’un sol ús als bars i restaurants, amb les quals promocionarà este estiu els recursos més atractius del municipi. La Regidoria de Comerç ha impulsat esta iniciativa, en la qual combinarà una ajuda amb material gratuït per a la hostaleria del poble amb material d’un sol ús per a garantir la seguretat sanitària, amb el foment turístic del municipi entre els visitants.

Lola Alós, regidora de Comerç, ha assegurat que “el nostre objectiu és ajudar els xicotets propietaris i propietàries dels bars i restaurants de Moncofa assumint el cost d’este material, però també imprimirem en les estovalles imatges dels espais més emblemàtics del poble i les platges i així aprofitarem estos suports per a la promoció turística del poble. De fet, apareixeran amb l’etiqueta #visitmoncofa”.

La regidora de Comerç ha explicat que “l’equip de govern que dirigeix Wences Alós hem estat al costat dels xicotets empresaris i empresàries del sector turístic i hostaler en estos moments tan durs provocats per la crisi sanitària. Per això, ara que sembla que podem estar en la senda de la recuperació, volem continuar donant-los suport per a tractar de fer més fàcil el seu treball, assumint el cost d’estes estovalles d’un sol ús que ja de per si han d’utilitzar habitualment per a garantir una major seguretat”.

Així, es tracta d’una campanya dirigida als bars i restaurants de Moncofa per a repartir estovalles individuals d’un sol ús amb imatges de llocs emblemàtics del poble i de la platja. Està previst realitzar esta campanya promocional i de suport al xicotet empresariat hostaler de cara a la temporada d’estiu, que és quan hi ha més visitants en el municipi. Està previst imprimir 20.000 estovalles amb esta acció, que l’Ajuntament de Moncofa subministrarà gratuïtament a tots els bars i restaurants que així ho vulguen.

Suport continu als autònoms i els xicotets empresaris

Cal recordar que l’Ajuntament de Moncofa, amb l’alcalde Wences Alós Valls al capdavant, té com a objectiu prioritari per a enguany ajudar els autònoms i xicotets empresaris del poble a mantindre actius els seus negocis i a garantir tots els llocs de treball que estan en perill per culpa de la crisi del coronavirus. Per això, una vegada que el més greu de la pandèmia sanitària està ja passant, centrarà els esforços a generar activitats que permeten recuperar la major normalitat possible, però complint en tot moment les normes i mesures de seguretat que s’establisquen.

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, té molt clar que “és fonamental que tots recuperem la normalitat, en la mesura que ho vagen permetent les circumstàncies. I amb eixe objectiu ja vam plantejar per a 2021 uns pressupostos que se centraren en garantir la seguretat sanitària en el municipi, però deixant un marge d’actuació per a impulsar iniciatives d’oci, activitats públiques i ajudes directes als autònoms i xicotets empresaris, que són els principals protagonistes de la recuperació de l’ocupació una vegada que puguem superar esta crisi”.

Tres línies d’ajudes directes a autònoms i xicotets empresaris

Per a això ha aprovat un pressupost de fins a 130.000 euros que ha aconseguit gràcies a l’eliminació total del deute de l’Ajuntament amb els bancs l’any passat, fruit de la bona gestió de l’equip de govern. Gràcies a això ha impulsat ja tres línies d’ajuda directa als autònoms i xicotets empresaris.

Les dues primeres les va impulsar en solitari i en la tercera, l’Ajuntament de Moncofa ha tancat ja el termini per a presentar la documentació per a sol·licitar l’ajuda ‘Resistir’, per a autònoms i petites empreses que s’han vist perjudicats per les restriccions a causa de la pandèmia pel coronavirus. Fins a 74 comerços i empreses perjudicades han sol·licitat esta ajuda conjunta que ofereixen l’Ajuntament de Moncofa, la Generalitat i la Diputació.