Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • El consistori destina diverses actuacions des d´Educació o Igualtat per a contribuir al millor inici de curs escolar 2020/2021
  • Alós Valls: “Ajudem al fet que els nostres fills comencen el curs motivats amb l´alegria de recuperar la seua rutina i el seu aprenentatge escolar”

 L’Ajuntament de Moncofa ha fet lliurament de 500 portaentrepans i 400 agendes escolars als alumnes del col·legi Avel·lí Corma com a part del treball per a contribuir al bon funcionament del curs escolar 2020/2021. Així amb sengles actuacions articulades des de la Regidoria d’Igualtat i des de la d’Educació respectivament, el consistori torna a bolcar els seus recursos en el millor inici de curs escolar en estes circumstàncies marcades per la prevenció de la covid-19.

L’alcalde, Wences Alós Valls, ha explicat que “són recursos i actuacions que sumen, que ajuden al fet que els nostres fills comencen el curs motivats, amb l’alegria de recuperar la seua rutina i el seu aprenentatge escolar”.

En eixe sentit, Alós Valls ha recordat que “des de l’Ajuntament estem treballant braç a braç amb l’escola per a ajudar en tot el que podem perquè aquesta tornada siga la millor i més segura per als nostres xiquets i xiquetes. Hem doblat el servei de neteja amb desinfeccions contínues, també desinfectem les entrades de les guarderies, hem donat material de protecció a l’institut de Nules, i continuarem fent nous passos com este que hem formalitzat hui amb el lliurament d’agendes i les fundes d’entrepans per a continuar ajudant, perquè tot esforç suma”.

La regidora d’Educació, Ana Gracia, ha incidit a més que “enguany per precaució no els hem entregat les agendes als xiquets, sinó que serà el centre el que les distribuïsca. Però tots els xiquets i xiquetes de primària de l’escola tindran la seua agenda per a iniciar el curs amb la millor de les il·lusions i motivacions”.

Per part seua, Mª Dolores Alós, la regidora d’Igualtat, ha explicat que “els portaentrepans formen part de la campanya ‘Si ens eduques igual, serem iguals’ que estem duent a terme des de l’Ajuntament i amb l’objectiu d’incidir en els valors d’igualtat, de respecte entre adolescents de diferent gènere. Continuem treballant, com a part també del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere amb estes accions que tan importants són per a continuar educant en valors, respecte i igualtat entre els nostres joves”.