Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • José Mª Andrés: “Hem demanat que instal·len més punts de recollida de vidre per a millorar el servei als veïns i fomentar el reciclatge”

L’Ajuntament de Moncofa s’ha adherit al conveni d’Ecovidrio perquè s’encarregue del servei de recollida de vidre en el municipi. Això significarà no sols una mesura que ajudarà a incentivar el reciclatge de vidre, sinó que, a més, suposarà un estalvi de 10.000 euros als comptes municipals.

Així, des del mes de gener els residus de vidre que es generen en el municipi han passat a ser recollits per Ecovidrio, que és una empresa de capital públic a canvi dels beneficis que poden obtindre pel tractament del vidre reciclat. Això significarà un estalvi de 10.000 euros que suposa un pas més de l’equip de govern en el seu objectiu de millorar la gestió i ser cada vegada més eficients.

José Mª Andrés, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Moncofa, ha assegurat que “amb este acord, que està en vigor des de l’1 de gener, també hem aconseguit el compromís d’Ecovidrio per a instal·lar més punts de recollida de vidre al poble per a fer més fàcil als veïns que puguen reciclar i fer de Moncofa un municipi cada vegada més sostenible”.

Es tracta d’una iniciativa més de l’equip de govern liderat per Wences Alós Valls per a ser més eficaços en la gestió i que ha ajudat al fet que Moncofa tinga deute zero enguany amb les entitats financeres. Gràcies a això, i a mesures com la d’Ecovidrio, l’Ajuntament de Moncofa ha aconseguit disposar d’un romanent de 150.000 euros per a impulsar noves ajudes de manera urgent, tan necessàries per a ajudar els veïns i els xicotets empresaris del municipi que pitjor ho estan passant amb la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus.

José Mª Andrés ha assegurat que “en l’equip de govern tenim clar que cal gestionar de forma molt escrupolosa i responsable els diners que tant costa guanyar als veïns del poble. Per això estem buscant contínuament ser més eficaços en la gestió i així disposar del major pressupost possible per a impulsar mesures que beneficien als que realment ho necessiten més”.