Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • El consistori contribuirà amb 150 lots de material que distribuirà en els pròxims dies a tots els comerços de la localitat
  • Alós Valls: “Volem ajudar en les mesures que han hagut de posar en marxa per a adaptar-se a la nova normalitat”

 

L’Ajuntament de Moncofa fomenta el comerç local amb el repartiment massiu de material de prevenció anticovid-19. Així, el consistori contribuirà amb un total de 150 lots de material que distribuirà els pròxims dies a tots els comerços de la localitat amb la condició d’ajudar-los en el seu treball diari d’atenció als clients amb les mesures de precaució anticovid-19. Els lots es repartiran a tots els establiments del municipi.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “estem bolcant tots els recursos de l’Ajuntament a fer costat al nostre comerç local, perquè som molt conscients de la seua importància en l’estat de salut de l’economia de Moncofa. La xarxa de comerços del nostre municipi és molt important, i amb aquests lots anticovid-19 volem contribuir a estalviar-los eixe cost en les mesures que han hagut de posar en marxa per a adaptar el funcionament dels seus negocis a esta nova normalitat”.

Així, cada lot de material anticovid-19 de l’Ajuntament per al comerç local consta de dos envasos d’hidroalcohol de 500 ml. amb dispensador, dos envasos de desinfectant de 750 ml, dos paquets de 100 guants de nitril, 5 litres de desinfectant i dues mascaretes reutilitzables amb el lema ‘Comerç de Moncofa’.

L’alcalde ha indicat que “som conscients que amb estes accions no estem salvant a ningú, però sí que volem fer tot el possible per ajudar el nostre comerç, perquè se senta secundat pel seu Ajuntament, i que sàpien que som molt conscients de l’esforç que estan havent de fer per tirar avant el seu negoci”.

La regidora de Comerç, Lola Alós, afig: “En breu es podran sol·licitar les ajudes de 200 i 400 euros mensuals que van ser aprovades pel ple i també estem ultimant una ordenança de foment del comerç local que estem segurs serà molt ben rebuda”.

Efectivament, cal tindre en compte que el suport de l’Ajuntament de Moncofa al comerç local ha sigut constant especialment en estos mesos de pandèmia, amb l’articulació de les ajudes a autònoms afectats per la covid-19, que podran cobrar entre 200 i 400 euros d’ajudes per mes d’afecció entre març i juliol de 2020, l’articulació de diverses campanyes de promoció i suport, la fira d’estiu, així com la pròxima publicació d’una ordenança de comerç local per a poder realitzar de manera conjunta amb l’Ajuntament accions com sortejos i concursos.