Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • Alós Valls: “Qualsevol veí podrà pagar l’IBI de rústica, urbana o fems fins al 7 de setembre”

L’Ajuntament de Moncofa permetrà el pagament dels impostos de béns immobles, tant rústica com urbana, i de la taxa de fem fins al 7 de setembre, amb l’objectiu de facilitar el pagament d’este impost municipal a les famílies que estan patint la situació d’emergència sanitària i econòmica provocada pel Covid-19.

Per a l’alcalde de la localitat, Wences Alós Valls, “amb esta mesura som sensibles amb les persones que ho estan passant malament amb esta crisi sanitària i econòmica però també responsables amb el calendari de pagaments a proveïdors, salaris i ajudes als més necessitats, perquè amb la contribució paguem tots estos serveis”.

Davant d’esta excepcionalitat, les persones que tenen domiciliat el pagament del rebut d’IBI d’urbana en un únic termini poden sol·licitar que s’anul·le esta ordre, per la qual cosa podran pagar en període voluntari fins al 7 de setembre. Per eixa mateixa raó encara que estos dies s’estiga rebent en les cases el primer termini del pagament de l’impost sobre béns immobles de naturalesa urbana, qualsevol veí podrà sol·licitar el pagament a principis de setembre sense cap mena de recàrrec.