Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • L´equip de govern ofereix a tots els grups polítics participar en les meses de treball al costat dels tècnics
  • Alós Valls: “La situació actual requereix altura de mires, que tots posem el millor de la nostra part per a tirar avant, per a continuar mirant amb esperança el futur per a Moncofa”

 L’Ajuntament de Moncofa crearà l’Ordenança d’Ajuda al Comerç pel COVID-19 de forma consensuada entre tots els grups polítics i el suport de l’equip tècnic del consistori. Així ho ha anunciat l’alcalde, Wences Alós Valls, després d’oferir a tots els grups polítics amb representació en el consistori la possibilitat de participar en les meses de treball de les quals eixirà esta nova normativa dirigida a ajudar al comerç de Moncofa en la crisi econòmica generada a conseqüència del covid-19.

Davant de l’informe dels tècnics municipals referent a la falta de competències per part de l’Ajuntament en matèria d’ajudes al comerç, però amb la possibilitat de poder assumir esta competència de la Generalitat en el ple d’ahir va tirar avant per unanimitat la proposta del grup Podem a partir de la qual es desenvoluparà una ordenança.

Com que esta també és la voluntat de l’equip de govern, i tenint en compte la disparitat de possibilitats exposada pels diferents grups, l’alcalde ha planejat crear un grup de treball conjunt que intente aglutinar les propostes de tots i que reben el vistiplau, de la seua viabilitat, per part dels tècnics jurídics i econòmics municipals.

Alós Valls ha assegurat que “l’objectiu d’esta iniciativa és recollir totes les sensibilitats i idees que sorgisquen des dels diferents grups per a crear una normativa útil als nostres comerços. Com més esforços sumem, millor per a tots. La situació actual requereix altura de mires, que tots posem el millor de la nostra part per a tirar avant, per a continuar mirant amb esperança el futur per a Moncofa”.

És per això que l’alcalde ha agraït per endavant, tant als tècnics com als seus companys regidors de la corporació, “l’esforç i la bona disposició per a junts continuar millorant les perspectives del nostre municipi. El comerç és part fonamental de l’activitat de Moncofa i entre tots hem d’ajudar-lo”.

Cal recordar que l’Ajuntament de Moncofa està implementant un Pla Integral de Reactivació Social i Econòmica per a esmorteir en la mesura de les seues possibilitats les greus conseqüències de la malaltia en el teixit econòmic i social del municipi. La creació d’esta Ordenança d’Ajuda al Comerç de Moncofa pel COVID-19 es contextualitza en eixe mateix objectiu de treball comú que impulsa el consistori.