Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Després de 6 edicions, el Circuit Duatlons Castelló torna en 2019 amb moltes novetats. Este pròxim any se celebraran tres proves: una per equips i dos individuals. Una d’estes novetats, la tindrem el 30 de març amb el I Duatló Crono de Moncofa amb una modalitat nova, contrarellotge individual i la singularitat que el ciclisme serà no drafting (no està permés anar a roda d’un altre participant). Totes les proves se celebren en distància esprint 5 km de carrera, 20 km de ciclisme i 2,5 km de carrera per a finalitzar.

En 2019 els premis per equips augmenten fins als 2400 €, i es dona 600 € al primer equip tant en categoria masculina com en femenina. El CDC continua comptant amb l’ajuda inestimable de la Diputació de Castelló (#CSEscenarioDeportivo), Quimera Disseny i Austral.

L’Ajuntament de Moncofa, a través del regidor d’Esports José María Andrés, assenyala: “Moncofa una vegada més acollirà un esdeveniment esportiu nou i de primer nivell, en este cas una nova modalitat dins del circuit de duatlons de la província de Castelló, com és una contrarellotge individual i la singularitat que el ciclisme serà no drafting, ja que fins a hui no s’ha realitzat cap prova d’estes característiques dins del circuit.

Així mateix Andrés indica: “Este tipus d’esdeveniments encaixa perfectament amb la política de desestacionalització que està duent a terme l’equip de govern per a allargar la temporada d’estiu, dinamitzant i promocionant una vegada més la marca Platges de Moncofa: Mar d´activitats”.