Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

-La rotonda d’accés principal al municipi està més d’any i mig a les fosques

-S’han traslladat dos oficis, al gener i juny del 2018, sense rebre contestació

L’Ajuntament de Moncofa ha assenyalat que la rotonda d’accés al municipi està més d’any i mig a les fosques amb el perill que això suposa per als conductors. Cal tindre en compte que aquesta glorieta rep el trànsit del peatge de l’AP-7 en el pas per Moncofa i alhora és l’entrada principal del municipi per la qual cosa l’afluència de trànsit és elevada.

Des del consistori s’han efectuat dos oficis dirigits a la Unitat de Carreteres de Castelló dependent del Ministeri de Foment i nombroses telefonades, sense rebre cap contestació; també es va traslladar un informe de la policia local on es posa de manifest que la falta d’enllumenat eleva el risc de poder produir-se algun accident de circulació.

El portaveu de l’equip de govern, José María Andrés, indica: “És incomprensible que l’entrada a la població estiga a les fosques més d’any i mig i que des del Ministeri de Foment no es conteste als dos requeriments efectuats des del consistori. Cal recalcar que s’ha remés a Foment un informe de la policia local on s’evidencia el perill real de tindre a les fosques el dit punt per la gran afluència de trànsit que suporta. Esperem que prenguen cartes en l’assumpte i solucionen el problema abans que hàgem de lamentar alguna desgràcia”.