Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • Wences Alós: “Som un dels ajuntaments més actius a ajudar els xicotets empresaris perquè superen esta crisi”
  • Es repartiran 232.283 euros entre els beneficiaris de les subvencions

L’Ajuntament de Moncofa ha tancat ja el termini per a presentar la documentació per a sol·licitar l’ajuda Resistir, per a autònoms i xicotetes empreses que s’han vist perjudicats per les restriccions a causa de la pandèmia pel coronavirus. Fins a 74 comerços i empreses perjudicades han sol·licitat esta ajuda conjunta que ofereixen l’Ajuntament de Moncofa, la Generalitat i la Diputació, i els beneficiaris es repartiran 232.283 euros.

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha explicat que “estes són les terceres ajudes que oferim a les xicotetes empreses del poble perquè puguen suportar tan bé com siga possible esta crisi provocada pel coronavirus. Les dues línies d’ajudes que ja havíem entregat anteriorment han sigut impulsades en solitari per l’Ajuntament de Moncofa, que és un dels més actius de la província a l’hora d’oferir ajudes econòmiques directes als nostres autònoms i xicotets empresaris, de les quals ja se n’han beneficiat més de 80”.

Cal tindre en compte que en estes noves ajudes, el termini de sol·licitud de les quals va finalitzar ahir, consisteixen fins a 2.000 € per autònom o microempresa i 200 euros per treballador, que es podrien veure incrementades si hi ha sobrant en la partida assignada.

L’Ajuntament de Moncofa va pagar al començament d’abril la segona línia d’ajudes per a autònoms per a compensar les pèrdues generades per les restriccions horàries a la restauració i el comerç decretades al gener. En eixe moment 47 autònoms i xicotets empresaris ja van rebre estes ajudes de fins a 1.000 euros si s’havien vist obligats a tancar, o 300 euros si s’havia reduït el seu horari d’atenció al públic.

Cal recordar que prèviament l’Ajuntament ja va concedir una altra ajuda de la qual es van beneficiar 44 autònoms de la localitat i que van rebre 1.100 euros de mitjana.