Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

L’Ajuntament de Moncofa i FACSA comencen esta setmana la campanya especial de desratització i desinsectació en la xarxa municipal de clavegueram, amb la finalitat d’evitar la possible proliferació d’estos animals tant en el nucli urbà com en el seu entorn, especialment de cara als mesos més calorosos de l’any.

En concret, els treballs de fumigació es desenvoluparan entre els dies 6 i 9 d’abril. En funció de les característiques i necessitats concretes de cada zona, la brigada d’especialistes formada per operaris de SITRA i FACSA aplicarà diversos tractaments preventius, que combinen la polvorització dels punts clau dels col·lectors d’aigües residuals amb la instal·lació d’esquers rodenticides per a garantir la màxima neteja de les diferents zones a tractar i controlar així el cicle de reproducció d’estos animals en els espais públics.

Per a garantir l’efectivitat d’este tractament preventiu, se sol·licita la col·laboració ciutadana, perquè netegen els dies previs, els habitatges deshabitats i solars, així com a utilitzar productes d’ús domèstic a l’interior d’edificis i escomeses particulars.

De la mateixa manera, es recorda a la ciutadania que pot contactar amb l’oficina d’atenció al client de FACSA o amb l’Ajuntament davant un possible cas de proliferació de rates o insectes, a fi que es duga a terme un reforç especial en la zona afectada.