Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

L’Associació Cultural de Tambors i Bombos Santíssim Crist de l’Agonia de Moncofa organitza la tradicional “tamborà” que té lloc en dates prèvies a Setmana Santa. L’exhibició es realitzarà este diumenge a les 17 hores a la plaça Constitució.

Este acte reuneix diferents confraries, associacions i germandats procedents, principalment, de distints punts de la província de Castelló i de València; en concret participaran 28 confraries de poblacions de la província de Castelló i 3 procedents de municipis de la província de València.

Així doncs, en esta edició assistiran germandats de poblacions castellonenques com Viver, la Vall d’Uixó, Vila-real, Borriol, Alcalà de Xivert, Tales, les Alqueries, Almenara, Castelló, Borriana, Betxí, Vinaròs, Nules, Benicàssim, Almassora, l’Alcora, Benicarló, la Llosa, Altura o Peníscola; a més a més també estaran presents bandes de tambors i bombos de municipis de la província de València com Sagunt o Moncada. Es preveu que en esta trobada participen entre 700 i 800 persones.