Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Des del Departament de Joventut posem en marxa l’Escoleta de Nadal 2022, que es durà a terme els dies 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, i 4 de gener, en horari de 9 a 13 hores, al CEIP Científic Avel·lí Corma. El preu de l’activitat és de 20 €.

Enguany disposem de 50 places i els criteris d’admissió seran els següents:

  1. Empadronats en el municipi
  2. Xiquets/tes no empadronats, però el pare/mare que té la custòdia sí que ho està i durant l’activitat es troba amb ell/ella.
  3. Xiquets/tes no empanodrats

 

Si necessiten fer servir l’escoleta matinera, de 8 a 9 hores, hauran de presentar el certificat laboral del pare i de la mare.

 

PROCEDIMENT A SEGUIR:

 

1.  PREINSCRIPCIÓ:

Del 21 (a partir de les 9 hores) al 28 de novembre (fins a les 14 hores) es podrà accedir al següent enllaç per a fer la preinscripció: PREINSCRIPCIÓ ESCOLETA DE NADAL

AVÍS IMPORTANT: ENCARA NO CAL PAGAR EL PREU DE L’ESCOLETA FINS QUE NO ESTIGA EN EL LLISTAT D’ADMISSIÓ.

 

  1. ADMISSIÓ:

EL 30 de novembre es publicarà el llistat d’admissió i, si és el cas, la llista d’espera, al web de l’Ajuntament de Moncofa i en l’aplicació de telegram MoncofaConnecta

 

3.  MATRICULACIÓ:

A partir de l’1 i fins al 9 de desembre es podrà formalitzar la matrícula.

Les instruccions per a la formalització de la matrícula es publicaran el mateix dia que el llistat d’admissió.

 

AVÍS IMPORTANT: ES FARÀ LA MATRICULACIÓ SEMPRE QUE EL XIQUET/A ESTIGA EN EL LLISTAT D’ADMISSIÓ.