Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El Pacte Territorial de la Plana Baixa inicia el període d’inscripció per a Emprén Plana Baixa per a persones emprenedores, fins al 25 de juliol.

És un programa de mentorització i formació per a persones emprenedores del nostre territori, per a ajudar-los amb el seu desenvolupament mitjançant un acompanyament per part de professionals i persones expertes en diferents àrees empresarials.

Està dirigit a:
– Persones que tinguen idea de negoci o projecte empresarial i decisió per a poder desenvolupar-lo dins d’un ecosistema d’emprenedors.
– Empreses en fases molt primerenques, amb un màxim de 24 mesos en el mercat, que busquen un impuls per al seu creixement i consolidació.

Accedeix a la pàgina web per a conéixer les bases i realitza la teua inscripció, participa en esta experiència Emprén Plana Baixa i descobreix el potencial del teu projecte:

https://activemlaplanabaixa.es/bases-del-programa-emprende-plana-baixa/

La data d’inici del programa està prevista per al 9 de setembre amb data de fi al desembre, les sessions de formació seran presencials els divendres en horari de vesprada. Per a qualsevol consulta cal escriure un correu a consorci@activemlaplanabaixa.es