Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Moncofa tindrà un programa de festes de Sant Roc replet d’activitats. Enguany s’inicien amb la inauguració de la Fira del Meló el dia 12 d’agost a la plaça Ruiz Picasso. No obstant això, esta no serà l’única fira que es realitzarà durant la festivitat ja que este mateix dia també tindrà inici la Fira del Llibre, en la nova ubicació al passeig marítim. Des de l’Ajuntament s’espera que la Fira del Llibre tinga un gran èxit ja que, a més de les 13 llibreries convidades, es compta amb nombrosos autors convidats, ONG de la localitat i diverses activitats infantils.

Al costat de les fires, el plat fort d’enguany és la recuperació dels festejos taurins en els carrers del Grau de Moncofa. L’Ajuntament ha volgut recuperar “els bous al carrer” amb uns bous de primera. Sense cap dubte el bou que major expectació suscita és el Miura del dia 17, a les 19.30 h. No obstant això, els bous dels dies 13 i 20 també pertanyen a una famosa ramaderia, com és la Hnos. Jacinto Ortega.

Les anteriors activitats es complementen amb revetlles, la realització d’una fira gastronòmica el segon cap de setmana i finalitza el dia 20 amb una discomòbil a la zona nord de la platja.

Des de l’Ajuntament volem aprofitar l’ocasió per agrair l’interés i la col·laboració demostrats per comerços, aficionats i veïns que s’han bolcat en la realització d’estes festes.