Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Des de fa anys el col·legi Avel·lí Corma es bolca amb les famílies més necessitades del municipi. Enguany han optat per una novetat com és la I Marxa Solidària, en la qual els alumnes han participat comprant els dorsals per valor d’1 € cadascun.

Tots els diners recaptats (enguany han sigut 860 euros) van destinats a famílies necessitades del municipi amb l’únic requisit que tinguen xiquets en edat escolar. Els diners es distribueixen amb xecs per import de 10 € i 20 €, i només es poden canviar per aliments de primera necessitat en els supermercats Consum i CoAliment.

Ahir 11 de febrer de 2019,  la directora del CEIP Avel·lí Corma, Mariví Espinós, va fer el lliurament dels xecs a la Regidoria de Serveis Socials. En l’acte van participar la mateixa directora al costat de l’alcalde, Wenceslao Alós, la regidora de Serveis Socials, Mª Teresa Alemany, i l’educadora social, Glòria Ricart.

Segons declaracions de la regidora d’Educació, Ana Gracia, “des de l’Ajuntament de Moncofa volem donar les gràcies al col·legi Avel·lí Corma, a l’AMPA i a totes les famílies que han participat i col·laborat en la I Marxa Solidària de l’escola.

Des de la Regidoria de Serveis Socials es repartiran els xecs en els pròxims dies, i per a la regidora de Serveis Socials, Maria Teresa Alemany,“es tracta d’una nova  iniciativa molt generosa per a ajudar els xiquets i xiquetes més necessitats del municipi. També desitge agrair a totes les persones que han fet possible la I Marxa Solidària,”per una bona causa”.