Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • Durant l’estiu l’Ajuntament prepararà el col·legi per al nou curs 2019-2020

 

Aprofitant el paró lectiu, l’Ajuntament està portant  a terme les obres d’acondicionament i millora en el centre escolar Avel·lí Corma que estaran acabades abans de que els alumnes tornen a l’escola.

En total s’invertiran més de 8000€ en els treballs de pintura, il·luminació, reparació de desperfectes, cristalería, renovació de panys, netetja, material fungible escolar i altres millores. Els treballs els efectuaran empreses especialitzades i també operaris de la brigada municipal.

Segons paraules de la regidora d’educació Ana Gracia “Ha sigut un gran esforç per part de l’Ajuntament el poder portar a terme totes les reparacions necessàries per al col·legi i que els nostres alumnes del municipi puguen tindre el centre en perfecte estat  a l´entrada del nou curs 2019-2020”