Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

L’Ajuntament de Moncofa ha rebut dues subvencions per a la contractació de persones aturades inscrites en el LABORA durant dotze mesos a jornada completa. Els llocs a cobrir i els requisits d’accés són els següents:
– SUBVENCIÓ EMPUJU 2021
Contractació de 2 administratius/ves i 1 enginyer/a. Aquesta subvenció està dirigida a la contractació de persones aturades menors de 30 anys inscrites en el LABORA, amb les següents titulacions:
o FP de grau superior en la branca administrativa.
o Enginyeria industrial, enginyeria tècnica industrial, arquitectura o arquitectura tècnica.
– SUBVENCIÓ ECOVID 2021
Contractació de 3 administratius/ves. Aquesta subvenció està dirigida a la contractació de persones aturades d’almenys 30 anys inscrites en el LABORA, amb la titulació d’FP de grau superior en la branca administrativa.
Aquelles persones que estiguen interessades a participar-hi, hauran d’inscriure’s en l’ESPAI LABORA de la Vall d’Uixó, abans del 15 d’octubre de 2021.