Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

L’Escola d’Estiu 2019 comença a Moncofa amb la participació de 170 xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 3 i 12 anys per al mes de juliol i 50 menors per a la quinzena d’agost.

Continuem oferint l’escola matinera de 8 a 9 hores de manera gratuïta, per a tots aquells pares i mares que hagen de conciliar la vida familiar i laboral.

L’Escola d’Estiu es realitza en el CEIP Científic Avel·lí Corma de Moncofa, però al tractar-se d’una activitat lúdica s’organitzen eixides pel poble i s’utilitzarà la resta d’instal·lacions municipals. L’empresa que desenvoluparà l’activitat es Món d’Animació, la qual ens ha prestat el servei en anteriors edicions i actualment està portant a terme també l’Escoleta de Pasqua i l’Escoleta de Nadal.

Maria Teresa Alemany manifesta que “com a regidora de Serveis Socials només desitge que els xiquets i les xiquetes gaudisquen de les activitats que hem preparat per a ells i espere també que els pares puguen conciliar la vida familiar i laboral”.