Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Per sisé any consecutiu i en ple període estival, els carrers de Moncofa es tornen a submergir amb el festival MAC. La cita tindrà lloc des del 19 fins al 28 d’agost.

Este divendres 19 arranca la mostra gastronòmica Gastro-Market, que s’estendrà fins al proper diumenge 21 i on els assistents trobaran fusionada la gastronomia, l’artesania i la música en un entorn que pretén reunir en plena temporada estival la riquesa gastronòmica i artesanal del nostre territori.

També el mateix diumenge 21 el MAC inaugurarà a les 20.30h a l’Ermita de Santa Maria Magdalena la programació d’arts escèniques amb “El carilló”, una peça única de teatre gestual de la prestigiosa companyia de teatre de carrer LA TAL, on la companyia catalana recrea els engranatges d’un rellotge on se succeeixen històries carregades de personatges fantàstics.

La programació continuarà el dilluns 22 amb l’espectacle musical itinerant “Il Criceto” de la Cia Traüt a les 20 h a l’avinguda Mare Nostrum i l’espectacle de clown “En Venta” d’Alotonto Teatre a les 22.30 h a la pista de patinatge.

El dimarts 23 serà el torn de la companyia murciana UpArte amb l’espectacle “Todo encaja”, una peça fresca i visual, on els seus components provoquen en l’espectador les emocions més intenses entre salts de banquina, vols i torres humanes, deixant veure el costat més personal i divertit de l’acrobàcia.

El dimecres 24 està prevista una doble cita ja que a les 20 h la companyia A tempo Dansa presentarà la peça en construcció “De traca” i on seguidament se sumaran la fanfarria catalana Xarop de Canya amb el seu particular espectacle festiu “Terrabastall”.

El dijous 25 la companyia LA FAM Cia de Teatre aterrarà a les 20 h a l’avinguda Mare Nostrum amb “The Wolves”, un espectacle de teatre de carrer itinerant i amb música en directe, on 4 brokers del Wall Street de quasi 3 metres d’alçada recorreran els carrers a ritme de funk i on exerciran una peculiar jornada laboral.

El divendres 26 a les 20 h, La Banda del Drac presentarà “Eco 21” un espectacle infantil on la contaminació i el canvi climàtic han eliminat els colors de la Terra, i sols amb la participació del públic s’aconseguirà tornar el color i l’alegria al planeta.

I seguidament a les 22.45 h a la plaça Na Violant d’Hongria la reconeguda companyia de circ Elegants representarà el seu glamuròs espectacle “Cabaret Elegance” on quatre artistes de circ amb una llarga trajectòria professional, genuïns, intrèpids, elegants i simpàtics, porten a escena el luxe, el glamur i el bon humor del seu cabaret. Un fabulós espectacle amb una escenografia original, una cuidada posada en escena i una successió de tècniques de circ de gran nivell.

El dissabte 27 a les 23 h i a la plaça Na Violant d’Hongria, Orsaxcova junt a Aescena presentaran “Dansaxfonia”, un projecte musical on els ballarins aporten mitjançant la dansa, sentiments com la passió, la força de la dansa, l’elegància i l’alegria a les peces musicals interpretades per l’Orquestra de Saxòfons de la Comunitat Valenciana.

La programació s’estendrà fins al diumenge 28 d’agost a les 20 h on la companyia Purpurina Circus procedirà amb “La Boite de bonheur” a clausurar esta sisena edició del MAC.

L’espectacle, que es durà a terme a la plaça del Satse, conta la història d’un jove que rep una misteriosa caixa en sa casa. És la “Boîte de Bonheur”, la caixa de la felicitat…