Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • Alós Valls: “La millora de la xarxa de clavegueram ha sigut una prioritat des del primer any que assumim el govern municipal”

L’equip de govern de Moncofa, encapçalat per Wences Alós Valls, proposarà invertir en 2021 mig milió d’euros en obres per a millorar les infraestructures i el ferm dels carrers del municipi. Esta important aposta es materialitzaria gràcies a la incorporació de romanents prevista enguany, que serà possible gràcies a l’eficaç gestió dels comptes municipals.

Així ho ha anunciat l’alcalde, Wences Alós Valls, després de l’incident provocat per un camió de gran tonatge en fallar el ferm en un carrer de la platja de Moncofa.

Wences Alós Valls ha assegurat que “el que ha succeït posa en evidència la necessitat de continuar fent un important esforç en el que són obres i infraestructures del poble, especialment en el clavegueram, cosa que este equip de govern ha convertit en una prioritat des del primer any que va assumir la responsabilitat a l’Ajuntament de Moncofa”.

L’alcalde ha explicat que, per desgràcia, l’any passat no van poder incorporar partides per a escometre estes obres, perquè el govern central va aprovar l’ús de romanents ja pràcticament quan havia finalitzat l’any, al novembre. Però per a 2021, encara que siga un any molt condicionat per la necessitat de combatre els efectes de la pandèmia del coronavirus, Wences Alós Valls ha anunciat que l’Ajuntament de Moncofa faria un important esforç també en clavegueram.

“És una situació que sabíem que podia produir-se i per això hem estat invertint prop de 400.000 euros tots els anys en obres des que assumim l’alcaldia. I enguany confiem a aconseguir els 500.000 euros gràcies als romanents que tindrem disponibles, fruit de la bona gestió realitzada per este equip de govern i que ens ha permés aconseguir el deute zero”.

Cal recordar que, de cara als pressupostos de 2021, l’Ajuntament de Moncofa està fent un esforç molt important en la lluita contra el COVID-19 amb una inversió de 350.000 euros, però ara també té previst complementar-lo amb este romanent de 500.000 euros destinats a obres de major envergadura.