El Pacte Territorial de la Plana Baixa inicia el període d’inscripció per a Emprén Plana Baixa per a persones emprenedores, fins al 25 de juliol.

És un programa de mentorització i formació per a persones emprenedores del nostre territori, per a ajudar-los amb el seu desenvolupament mitjançant un acompanyament per part de professionals i persones expertes en diferents àrees empresarials.

Està dirigit a:
– Persones que tinguen idea de negoci o projecte empresarial i decisió per a poder desenvolupar-lo dins d’un ecosistema d’emprenedors.
– Empreses en fases molt primerenques, amb un màxim de 24 mesos en el mercat, que busquen un impuls per al seu creixement i consolidació.

Accedeix a la pàgina web per a conéixer les bases i realitza la teua inscripció, participa en esta experiència Emprén Plana Baixa i descobreix el potencial del teu projecte:

https://activemlaplanabaixa.es/bases-del-programa-emprende-plana-baixa/

La data d’inici del programa està prevista per al 9 de setembre amb data de fi al desembre, les sessions de formació seran presencials els divendres en horari de vesprada. Per a qualsevol consulta cal escriure un correu a consorci@activemlaplanabaixa.es