• Les obres que s’estan realitzant es troben molt avançades.
  • La cloenda del taller serà el proper 20 de desembre.

 

El taller d’ocupació per a majors de 25 anys l’any 2017, d’un any de durada, encara la recta final amb els treballs a realitzar molt avançats. L’acte de cloenda està previst per al proper dia 20 de desembre.

Recordar que un total de 20 persones majors de 25 anys s’estan beneficiant d’aquest progama de foment de l’ocupació i en el qual s’han invertit un total de 521.284,05 euros i que ha ajudat a pal·liar el problema de la desocupació al municipi. A més s’ha contractat un director, un professor, dos monitors i un auxiliar administratiu. Aquest taller consta de dos mòduls, un de jardineria i un altre de paleta.

El mòdul de jardineria, ha continuat amb els treballs de condicionament de la zona recreativa al costat del riu Belcaire a la zona del Belcaire nord i connectar-la amb el Sender Blau, per potenciar turísticament la zona. Per la seva banda, el mòdul de paleta s’ha reformat, condicionat i modernitzat l’antic edifici de la Cambra Agrària perquè pugui ser destinat a un petit museu a la població.

En una recent visita a les obres que estan realitzant els alumnes, s’ha pogut comprovar el avançades que estan ja les actuacions. Així segons el regidor de personal, José Mª Andreu “ens trobem ja a la recta final d’aquest taller de l’any 2017 i les obres estan molt avançades i segueixen a bon ritme per a la seva finalització. El mòdul de jardineria ha condicionat diverses zones verdes del municipi i actualment es troba recuperant la zona annexa al carrer l’Estany al final de la platja a la zona sud, amb la plantació d’arbres, col·locació de mobiliari urbà, una petita pèrgola i la construcció d’un petit camp de futbol. Per la seva banda el mòdul de paleta ha reformat l’antiga cambra agrària amb la construcció d’lavabos i una àmplia sala per a ser destinada en el futur a un museu per al municipi “.

Per la seva banda l’alcalde, Wences Alós ha assenyalat “Estem molt satisfets amb el treball realitzat pel taller, on s’ha recuperat per als nostres veïns, zones i edificis que anteriorment es trobaven en desús. Des del consistori seguim apostant pels tallers d’ocupació, que a part de donar ocupació, formen als seus alumnes amb l’obtenció d’un certificat de professionalitat ia més es realitzen obres d’interès general que es queden per al municipi “.

Recordeu que aquest taller per a majors de 25 anys tindrà la seva continuïtat al llarg de l’any 2019, ja que Moncofa ha estat un dels vuits municipis que han obtingut un nou taller per a l’any 2019, demostrant que s’esta fent un bon treball en el àmbit del foment de polítiques d’ocupació.