• S’ha aconseguit revitalitzar la platja a l’hivern.

El mercat d’hivern de la platja de Moncofa ja està en marxa. Per tercer any consecutiu, esta mostra d’aliments, de tèxtil i altres productes, ofereix una alternativa d’oci per a totes aquelles persones que vulguen gaudir de la platja de Moncofa, passejant i comprant en algun dels 100 parades de venda.

La proposta va sorgir en el seu moment dels mateixos venedors i va ser rebuda amb bons ulls per l’actual equip de govern de l’Ajuntament de Moncofa. En l’actualitat, este mercat ja es troba totalment consolidat amb una important xifra de parades que ofereixen multitud de productes com les fruites i verdures, els embotits, complements de la llar i roba, entre altres articles.

Esta iniciativa s’emmarca dins de la campanya per a desestacionalitzar el turisme i en tres anys la grandària del mercat d’hivern ha crescut exponencialment propiciant també l’increment de visitants al grau de Moncofa els dissabtes. L’efecte ha sigut molt positiu en el sector de la restauració i també en el comercial situat en el grau. Així ho assegura l’alcalde, Wenceslao Alós, el qual destaca que des del primer any «amb una nul·la inversió aportàvem este nou servei que ha comptat amb una gran acceptació per part de la ciutadania i una repercussió molt positiva.“

En definitiva, el mercat s’ha convertit en un aparador que ajuda a dinamitzar l’economia de Moncofa i de la seua zona marítima durant els mesos d’hivern.